Miért válhat karrier-közvetlen ® tanácsadóvá?

Miniszter az élet minden területének emberei számára karrier-közvetlen tanácsadóvá válva.

A Career Direct célja, hogy segítse az embereket abban, hogy felfedezzék, mit tettek a a legmodernebb Career Direct ® értékelése szakképzett tanácsadókkal. Bibliai alapelveket alkalmazva szigorúan kifejlesztett pszichometriai értékelésünkre, segíthetünk az embereknek a tehetségük felelősségteljes tisztviselői.

Ha valódi szeretet az emberek iránt és a szenvedély, hogy segítsen nekik nőni és fejlődni Krisztusban, akkor Karrier-közvetlen tanácsadóvá válás tökéletes alkalom arra, hogy mások teljes mértékben felismerjék Isten által adott tehetségeiket és képességeiket.

Első lépések

A Karrier Direct célja, hogy segítse az embereket bibliai alapelvek használatában, amikor karrier útján próbál dönteni, így biztosítjuk, hogy tanácsadóink megosszák ezeket az értékeket és arra törekszenek, hogy másokat tanítsanak, hogy maximalizálják a potenciális lehetőségeiket.

Minden Karrier Közvetlen tanácsadónak ki kell töltenie egy élő 3 napos tanácsadói képzést vagy Online képzési kurzust, amely az Ön számára a szakképzéshez szükséges speciális képzést nyújtja. edge Career Direct ® Teljes útmutatásrendszer.

A Karrier Direct csapathoz való csatlakozás után weblapunkon más tanácsadókkal és hálózati vezetőkkel együtt kerül felsorolásra, így könnyedén csatlakozhat a mesterhez tanácsadók és hálózati vezetők, és elkezdtek különbséget tenni az emberek életében.

Végrehajtási tanúsítvány és CCE-k

Minden résztvevő megkapja a Crown Financial Ministries befejezésének igazolását a Karrier Közvetlen Online Képzés befejezése után.

ICF jóváhagyott továbbképző oktatási kreditek (CCE-k)

  • 18 CCE-k a centrumákban és
  • 19,5 CCE az erőforrás-fejlesztésben

Continuing Coach Education | International Coaching Foundation