Miért legyek Career Direct ® tanácsadó?

Career Direct tanácsadóként segítsen az élet minden területéről érkező embernek.

A Career Direct célja, hogy segítse az embereket abban, hogy az élvonalbeli Career Direct ® kiértékelő és szakképzett tanácsadók segítségével felfedezzék, mire hivattak. Bibliai alapelveket alkalmazva a szigorú előírások alapján kifejlesztett pszichometriai kirétékelőnkre, segíthetünk az embereknek a tehetségük felelősségteljes sáfáraivá válni.

Ha valódi szeretet táplál az emberek iránt és szenvedélye, hogy segítsen nekik növekedni és fejlődni Krisztusban, akkor a Career Direct tanácsadóvá válás tökéletes alkalom arra, hogy segítségünkkel mások teljes mértékben felismerjék Istentől kapott tehetségeiket és képességeiket.

Első lépések

A Carrier Direct célja, hogy segítse az embereket bibliai alapelvek használatában, amikor karrier útján próbálnak dönteni. Ezért gondoskodunk arról, hogy tanácsadóink megosszák ezeket az értékeket és arra törekedjenek, hogy másoknak megtanítsák, miként tudják a legtöbbet kihozni a lehetőségeikből.

Minden Carrier Direct tanácsadónak el kell végenie egy élő 3 napos tanácsadói képzést vagy egy Online képzési kurzust, amely a szakképzéshez szükséges speciális képzést nyújtja, hogy az élvonalbeli Career Direct ® Teljes útmutatási rendszer

révén segíteni tudjon a klienseknek. A Carrier Direct csapathoz való csatlakozás után más tanácsadókkal és hálózati vezetőkkel együtt megjelenik a honlapunkon, így könnyen kapcsoaltba léphet mestertanácsadókkal és hálózati vezetőkkel, illetve elkezdhet változást hozni az emberek életében.

Teljesítési tanúsítvány és CCE-k

Minden résztvevő megkapja a Crown Financial Ministries teljesítési igazolását a Career Direct Online képzés befejezése után.

ICF jóváhagyott továbbképző oktatási kreditek (CCE-k)

  • 18 CCE-k a centrumokban és
  • 19,5 CCE az erőforrás-fejlesztésben

Continuing Coach Education | International Coaching Foundation