De ce să devii consultant Career Direct ® ?

Slujește oamenilor din toate spectrele vieții, devenind consultant Career Direct.

Scopul Career Direct este să ajute pe cei interesați să descopere ce au fost creați să facă, combinând raportul evaluării noastre Career Direct ® de ultimă oră cu expertiza consultanților noștri special instruiți în acest sens. Aplicând principii biblice evaluării noastre psihometrice riguros concepute, putem ajuta oamenii să devină administratori responsabili ai propriilor lor talentele. Dacă iubești cu adevărat oamenii și ești pasionat să îi ajuți să crească și să se dezvolte în Cristos, atunci posibilitatea de a deveni consultant Career Direct este opțiunea perfectă pentru ca și alții să-și folosească pe deplin talentele și abilitățile date de Dumnezeu.

Să începem

Career Direct este devotat să ajute oamenii să folosească principii biblice în procesul creionării traseului carierei lor. În acest scop, noi ne asigurăm că toți consultanții noștri împărtășesc aceste valori și sunt dedicați să învețe pe alții cum să își maximizeze potențialul.

Toți consultanții Career Direct trebuie să promoveze, în persoană, un curs de formare profesională de 3 zile sau un curs de formare online care le oferă pregătirea specializată necesară pentru a îndruma clienții au ajutorul instrumentelor revoluționare ale Sistemului complet de îndrumare Career Direct ® ,

După ce te-ai alăturat echipei Career Direct, vei fi prezentat, alături de alți consultanți și lideri de rețea, pe site-ul nostru web, în așa încât să te poți conecta cu ușurință cu maeștrii consilieri și cu liderii de rețea și să începi să adaugi valoare în viața oamenilor de care te ocupi.

Certificat de completare și CCE

Fiecare participant primește un certificat de absolvire de la ministerele financiare Crown la finalizarea formării directe de formare online.

\Certificatele ICF aprobate pentru formarea continuă a antrenorilor (CCE)

  • 18 CCE în competențele de bază și
  • 19.5 CCE în dezvoltarea resurselor

Continuing Coach Education | International Coaching Foundation