Zašto postati Career Directov® konzultant?

Služite ljudima iz svih sfera života: postanite konzultant Career Directa.

Cilj Career Directa jest pomoći ljudima u otkrivanju onoga za što su stvoreni, i to komnbiniranjem naše vrhunske Career Directove® procjene sa stručnim konzultantima. Primjenom biblijskih načela u našoj rigorozno razvijenoj psihometrijskoj procjeni, možemo pomoći ljudima da postanu odgovorni upravitelji svojih talenata.

Ako istinski volite ljude i žarko im želite pomoći da rastu i razvijaju se u Kristu, postanete li konzultant Career Directa, to će biti savršena prilika da pomognete drugima otkriti njihove Bogom dane talente i sposobnosti

Kako započeti

Career Direct želi pomoći ljudima da se posluže biblijskim načelima kad nastoje pronaći svoj karijerni put, stoga nam je važno da naši konzultanti dijele iste vrijednosti i da žele učiti druge kako maksimizirati svoj potencijal.

Svaki konzultant Career Directa mora proći trodnevnu konzultantsku obuku ili pak online obuku, koja će ga osposobiti da može voditi ljude kroz revolucionarni Career Directov® potpuni sustav usmjeravanja..

Kad se pridružite timu Career Directa, bit ćete navedeni uz druge konzultante i voditelje mreža na našoj web stranici te ćete se tako moći lako povezati s glavnim konzultantima i voditeljima mreža i početi pomagati ljudima.

Certificate of Completion and CCEs

Each participant receives a Certificate of Completion from Crown Financial Ministries upon completion of the Career Direct Online Training.

ICF Approved Continuing Coach Education Credits (CCEs)

  • 18 CCEs in Core Competencies and
  • 19.5 CCEs in Resource Development

Continuing Coach Education | International Coaching Foundation