Защо да стана Career Direct® консултант?

Помагайте на хората от всички области на живота, като станете Career Direct консултант.

Целта на Career Direct е да насочи хората да разберат за какво са създадени, като комбинира Career Direct ® теста със специално обучени консултанти. Чрез прилагане на библейските принципи към стриктно разработения ни психометричен тест ние можем да помогнем на другите да бъдат отговорни управители на своите таланти.

Ако искрено обичате хората и искате да им помогнете да растат и да се развиват в Христос, станете Career Direct консултант. Това е идеална възможност да насочите другите пълноценно да реализират своите таланти и способности.

Начало

Career Direct има за цел да помага на хората да използват библейски принципи при вземане на решения, свързани с професията си, затова за нас е важно нашите консултанти да споделят тези ценности и да са посветени да учат хората как да използват максимално своя потенциал.

Всички Career Direct консултанти трябва да преминат тридневно присъствено обучение или онлайн курс, които предоставят специализирани знания и умения за провеждане на Career Direct консултации.® Complete Guidance System.

След като се присъедините към екипа на Career Direct, вие ще бъдете включени към списъка с други консултанти и ръководители на мрежа на нашия уебсайт, така че лесно да се свързвате с консултанти експерти и ръководители на мрежа.

Сертификат и кредити за продължаване на обучението (CCE)

Всеки участник получава сертификат от Crown Financial Ministries след завършване на онлайн обучението на Career Direct.

Кредити за продължаване на обучението, одобрени от ICF (CCEs)

  • 18 кредита в Ключови компетенции и
  • 19.5 кредита в Развитие на ресурсите

Continuing Coach Education | International Coaching Foundation