Waarom Career Direct ® consultant worden?

Begeleid mensen met allerlei levensstijlen door Career Direct consultant te worden

Het doel van Career Direct is om mensen te begeleiden bij het ontdekken wie ze zijn en wat bij ze past door Career Direct ® Assessemnet met getrainde consultants. Door principes toe te passen op het psychometrisch ontwikkelde assessment helpen we mensen verantwoordelijke beheerders van hun eigen talenten te worden.

Als je van mensen houdt en passie hebt om hen te laten groeien en ontwikkelen, dan is Career Direct consultant worden de perfecte gelegenheid om anderen zich volledig te laten realiseren wat hun talenten en mogelijkheden zijn. 

Starten

Career Direct is gemaakt om mensen aan de hand van bijbelse principes te helpen welke keuzes zij maken in hun loopbaan. Daarom is het belangrijk dat onze consultants deze waarden delen en zich toewijden aan het trainen van anderen om hun maximale potentieel te bereiken.

Alle Career Direct consultants voltooien een 3-daagse live of online cursus  die hen voorziet met de gespecialiseerde training die nodig is om mensen te begeleiden door het Career Direct ® Complete Traject

Nadat je bij het Career Direct team bent gekomen, wordt jouw naam vermeld tussen de consultants en netwerk leiders op onze website, zodat je gemakkelijk contact kunt leggen met ervaren consultants en netwerkleiders en kunt beginnen met het maken van een verschil in het leven van mensen.

Certificate of Completion and CCEs

Each participant receives a Certificate of Completion from Crown Financial Ministries upon completion of the Career Direct Online Training.

ICF Approved Continuing Coach Education Credits (CCEs)

  • 18 CCEs in Core Competencies and
  • 19.5 CCEs in Resource Development

Continuing Coach Education | International Coaching Foundation