Ai întrebări.

Avem răspunsuri.

Întrebări frecvente

 

General

Career Direct nu este o platformă online de locuri de muncă. El te ajută să descoperi ocupația care se potrivește cel mai bine cu talentele, interesele și personalitatea ta. În loc să listeze oportunități de angajare, Career Direct pătrunde mai adânc pentru a identifica de ce ar trebui să alegi o anumită profesie.

De Career Direct pot beneficia persoane de toate vârstele care se pregătesc pentru carieră, intră pentru prima dată în câmpul muncii, se reîntorc în câmpul muncii sau caută să își maximizeze talentele și aptitudinile date de Dumnezeu.

În decursul multor ani de consiliere financiară familială, co-fondatorul Career Direct, Larry Burkett, a fost îngrijorat de mulțimea oamenilor aflați în cariere nepotrivite cu talentele și aptitudinile lor. Ca urmare, și-a propus să ajute oamenii să-și descopre punctele forte și punctele slabe ca să își administreze mai bine viața - o viziune care a devenit, în cele din urmă, Career Direct.

Career Direct oferă informații similare altor instrumente cunoscute de evaluare care acoperă separat componente cum ar fi personalitatea, interesele sau aptitudinile. Din moment ce Career Direct măsoară personalitatea, interesele, aptitudinile, valorile, stresul și factorii de gestiune financiară, el este unul dintre cele mai cuprinzătoare instrumente de evaluare disponibile.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în urma completării chestionarului, te încurajăm să soliciți ajutorul unui consultant calificat Carer Direct special instruit în vederea analizării rezultatelor.

El te poate ajuta să înțelegi legătura dintre elementele componente ale raportului și să integrezi informațiile rezultate pentru a obține recomandările necesare. Explicațiile obiective ale unui consultant te pot ajuta semnificativ să descoperi informațiile de care ai nevoie și pot reduce stresul adesea asociat cu luarea deciziilor educaționale sau profesionale.

Gestionarea talentelor legate de muncă este direct asociată cu gestionarea fondurilor provenite din muncă. Adevărata gestionare începe cu înțelegerea și administrarea punctelor forte și a punctelor slabe.

Larry Burkett a inițiat, în 1990, programul Career Pathways ca parte a Conceptelor financiare creștine, combinând câteva chestionare existente pe piață. După o cercetare și dezvoltare minuțioasă, prima versiune a ceea ce este acum „Career Direct” a fost lansată în 1995 ca o evaluare procesată cu ajutorul calculatorului și imprimată pe suport de hârtie. În 1999, s-a produs prima versiune CD-ROM (1.8) în vederea utilizării pe calcuatoare personale. În 2003 s-a lansat versiunea revizuită 2.1 cu documente în format electronic și CD-uri audio. Sistemul complet de orientare Career Direct ® a fost optimizat și lansat în 2006.

După estimările noastre, peste 200,000 de studenți și adulți au completat Career Direct.

Eticheta „Mai multe resurse” conţine linkuri către cărţi, clipuri audio şi video, articole web, precum şi alte sfaturi utile.

Cercetare și dezvoltare

Factorii din secțiunea Personalitate Career Direct au fost validați în raport cu şi sunt corelați în mod semnificativ cu factori similari din alte evaluări bine-cunoscute, cum ar fi Inventarul de personalitate Hogan și Costa şi factorii NEO-PI ai lui McCrae.

Așa cum se arată în măsurile de consistență internă și de testare-retestare de mai jos, testele de fiabilitate sunt mult deasupra nivelurilor acceptabile.

 1. Consecvența internă Cronbach Alpha a variat între 0,86 și 0,94 pentru scara factorului general de personalitate și între 0,76 și 0,92 pentru scara personală a subfactorului (n = 4463).
 2. Fiabilitatea medie a corelației și intervalului la testare-retestare:
  Intervalul de timp Factorii generali Personalitate Subfactori
  1 săptămână (n = 100) .91, .86 la .95
  3-6 săptămâni (n = 166) .87, .85 la .90 .83, .65 la .90
  6 luni (n = 75) .84, .81 la .86 .78, .60 la .87
  1 an (n = 50) .82, .80 la .86 .61, .58 la .87

În 1990, Larry Burkett a angajat o echipă de cercetare în vederea dezvoltării unui program de orientare în carieră bazat pe o combinație de principii biblice și psihometrice. Ceea ce a început ca un test pe hârtie de punere în aplicare a elementelor altor evaluări bine-cunoscute s-a transformat într-un chestionar pe CD-ROM în 1999. În loc să utilizeze instrumentele de evaluare existente, Career Direct a conceput de la zero această versiune. În anul 2006, chestionarul a devenit Online Career Direct ® .

Întrebări de evaluare

Instrumentul de evaluare Career Direct este compus din patru chestionare care, odată completate, indică spre o anumită carieră care ți se potrivește cel mai bine. Pentru a afla mai multe despre raport, accesează pagina Pagina Raportul Career Direct.

Deși raportul este stabil în timp, unele domenii se schimbă în funcție de experiențele de viață, de formare și de educație. Înainte de a lua decizii importante de viață este întotdeauna înțelept ca ele să se bazeze pe cele mai recente informații. Raportul Career Direct poate fi comparat cu o radiografie. Chiar dacă fiecare radiografie este o imagine a scheletului tău, fiecare radiografie spune o poveste diferită despre el, în funcție de momentul în care este făcută. Un set de radiografii ar putea arăta pur și simplu o istorie a creșterii, în timp ce o radiografie făcută imediat după un accident ar putea evidenția un os rupt. O radiografie este un instantaneu al trecutului tău îndepărtat și imediat și oferă o perspectivă asupra modului în care te poți pregăti pentru viitor. Completarea chestionarelor Career Direct în momente strategice din viața ta te va ajuta să iei decizii înțelepte în alegerea carierei.

Completarea chestionarelor durează, în medie, între patruzeci și cinci de minute și o oră. Persoanele care utilizează toate aplicațiile și resursele Career Direct în sistemul complet de orientare, inclusiv Inventarul locurilor de muncă, Planul de acțiune (interactiv cu O*NET, baza de date a Departamentului Muncii din SUA), Chestionarele și Instrucțiunile audio, vor avea nevoie de timp suplimentar. Deoarece progresul completării este salvat în mod automat, ai posibilitatea să completezi fiecare chestionar în mai multe ședințe.

Deoarece Raportul Career Direct oferă informații despre traseele profesionale pentru a te ajuta să iei decizii înțelepte de carieră, este indicat să completezi acest chestionar ori de câte ori te gândești să îți schimbi cariera.

Dizabilități

Career Direct nu a fost testat pentru persoanele cu dizabilități și nu ia în considerare modificările sau ajustările necesare în cazul existenței unor anumite dizabilități. Cea mai bună soluție pentru obținerea orientării în carieră este contactarea unui consilier calificat cu experiență în acest domeniu.

La fel ca în cazul oricărei evaluări, depresia poate afecta și chiar altera acuratețea feedbackului. În această situație, înainte de a lua orice decizie importantă de viață se recomandă solicitarea consilierii și asistenței profesionale de specialitate.

Poți lua legătura cu un consultant instruit Career Direct folosind panoul Career Direct ®
.

Instruire firme și consultant

Career Direct oferă instruire specializată celor care doresc să devină consultanți. Fiecare aplicant este strict evaluat înainte de a fi invitat să participe la o instruire în persoană. Dă clic aici pentru informații suplimentare.

În Career Direct, consultanții pot deveni lideri de rețea și instructori specializați. Un lider de rețea colaborează cu noii consultanți, iar un instructor specializat formează consultanți Career Direct. Fiecare poziție are un set specific de așteptări, cerințe și instrucțiuni. Dă clic aici pentru mai multe informații despre consultanții Career Direct .

Materiale promoționale