Udhëzuesi i Rregullores

Kompensimet

Për t'u siguruar që pritjet tuaja janë plotësuar, kërkojmë që të shkarkoni një Shembull të një Raporti të Career Direct ® Detailed Report before your purchase your Career Direct assessment from your consultant or from the site. This will ensure that you know what you can expect from the report. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Nëse keni blerë test vlerësimin dhe nuk e keni plotësuar
dhe vendosnitë mos
vazhdoni me të, ju lutem na kontaktoni ne ose

konsulentin tuaj për një rimbursim të plotë brenda 90 ditëve nga data e blerjes. Nëse tashmë e keni plotësuar test vlerësimin
nuk kualifikoheni për një rimbursim

Për të kërkuar një rimbursim, shkoni te Na kontakto , zgjidh "Kujdesi i Klientit" dhe plotësoni formularin. Ju lutemi të përfshini "Kërkesën e Rimbursimit" në seksionin e Komente të emailit tuaj. Ju lutemi na jepni emrin tuaj të përdoruesit dhe email-in e përdorur. Kjo do të përshpejtojë përpunimin tuaj të rimbursimit. Pas marrjes së rimbursimit tuaj, nuk do të keni më qasje në llogarinë e vlerësimit.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Ju gjithashtu mund të merrni në telefon Qendrën e Shërbimit të Klientit nga ora 8:30- 17:30 EST në (800) 722-1976 për të biseduar me një nga përfaqësuesit tanë të shërbimit të klientit.