Политика

Възстановяване на средства

За да сме сигурни, че очакванията ви ще бъдат посрещнати, бихме искали да свалите Примерен доклад на Career Direct ® подробни резултати, преди да си купите Career Direct тест от вашия консултант или от сайта. Това ще гарантира, че знаете какво да очаквате от доклада. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Ако сте направили плащането, но не сте завършили  Career Direct теста и решите да не продължавате с него, можете да се свържете с нас или вашия консултант за пълно възстановяване на сумата в рамките на 90 дни от датата на плащане. Ако вече сте  завършили теста не  отговаряте на условията за възстановяване на средства.

За да поискате възстановяване на средствата, отидете на Свържете се с нас , изберете "Грижа за клиента" и попълнете формуляра. Моля, включете "Искане за възстановяване на средства" в секцията "Коментар" в имейла си. Моля, посочете потребителско име и имейл. Това ще ускори процеса по възстановяване на сумата. След като получите сумата, няма да имате достъп до профила на теста.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Можете също да се свържете с нашия Център за обслужване на клиенти между 8:30 и 17:30 EST на (800) 722-1976 и да разговаряте с представител обслужване на клиенти.