Smjernice pravila

Povrat novca

Da bismo mogli ispuniti vaša očekivanja, trebate preuzeti probni primjerak Career Directovog® detaljnog izvješća prije kupnje Career Directove procjene od svoga konzultanta ili sa stranice. Tako ćete vidjeti što možete očekivati od izvješća. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Ako ste kupili procjenu, a niste ispunili Career Directovu procjenu i odlučite da ne želite nastaviti s procjenom, možete se javiti namaili svome konzultantu i zatražiti puni povrat novca u roku od 90 dana od dana kupnje. Ako ste većispunili svoju procjenu,nemate pravo na povrat novca.

Da biste zatražili povrat, posjetite stranicu za kontakt, odaberite stavku “Korisnička podrška” i ispunite obrazac. U komentar vašeg emaila navedite da se radi o potraživanju povrata novca. Napišite svoje korisničko ime i email adresu koju koristite. Tako će proces povrata vašeg novca biti brži. Nakon što primite povrat novca, više nećete imati pristup tom računu za procjenu.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Možete zvati našu službu za korisnike od 8:30 do 17:30 EST na (800) 722-1976, gdje možete razgovarati s predstavnikom službe za korisnike.