, evaluarea carierei, testul online de carieră, orientarea în alegerea carierei, schimbarea carierei, alegerea focalizării în colegiu, schimbarea slujbei, opțiuni de carieră, identifică un domeniu de focalizare a educației tale">
 

Jaloane privind politicile

Rambursare

Pentru a ne asigura că așteptările tale sunt îndeplinite, te invităm să descarci un raport eșantion din „Raportul detaliat Career Direct ®  înainte să achiziționezi chestionarul Career Direct de la consultant sau de pe site. Citirea raportului te va ajuta să știi exact la ce te poți aștepta de la raport. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Dacă ai achiziționat, dar nu ai finalizat completarea chestionarului Career Direct și decizi să nu mai continui, ne poți contacta fie pe noi fie consultantul tău în vederea rambursării integrale, în termen de 90 de zile de la data achiziționării. Dacă ai completat , însă chesionarul, nu mai poți beneficia de rambursare.

Pentru a solicita rambursarea, accesează pagina „Contactează-ne“ , alege „Servicii clienți“ și completează formularul. Include „Solicitare de rambursare“ în secțiunea „Comentarii“ a emailului. Include-ți numele de utilizator și emailul folosit. Acest lucru va accelera procesarea rambursărilor. După primirea rambursării nu vei mai avea acces la cont.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Dacă vrei să vorbești cu un reprezentant al serviciului cu clienții, poți, de asemenea, apela acest serviciu între orele 8:30 A.M. și 5:30 P.M. zona de est a SUA la numărul (800) 722-1976.