, Evaluarea carierei, Test online de carieră, Orientare în alegerea carierei, Schimbarea carierei, Alegerea focalizării în colegiu, Schimbarea slujbei, Opțiuni de carieră, Identifică un domeniu de concentrare">
 

Jaloane privind politicile

Rambursare

Pentru a ne asigura că așteptările tale sunt îndeplinite, te invităm să descarci un raport eșantion din Raportul detaliat Career Direct ® , înainte să achiziționezi Chestionarul Career Direct de la consultant sau de pe site. Citirea raportului te va ajuta să știi exact la ce te poți aștepta de la raport. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Dacă ai achiziționat, dar nu ai finalizat completarea chestionarului Career Direct și decizi să nu mai continui, ne poți contacta, fie pe noi fie consultantul tău, în vederea rambursării integrale, în termen de 90 de zile, de la data achiziționării. Dacă ai completat însă chesionarul, nu mai poți beneficia de rambursare.

Pentru a solicita rambursarea, accesează pagina Contactează-ne , alege „Servicii clienți“ și completează formularul. Include „Cerere de rambursare“ în secțiunea Comentarii a e-mailului. Include-ți numele de utilizator și e-mailul utilizat. Acest lucru va accelera procesarea rambursărilor. După primirea rambursării, nu vei mai avea acces la cont.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Dacă vrei să vorbești cu un reprezentant al serviciului cu clienții, poți, de asemenea, apela serviciul cu clienții între orele 8:30 A.M. și 5:30 P.M. zona de est a SUA la numărul (800) 722-1976.