Titoktartási alapelvek

Visszafizetés

Ha szeretnél meggyőződni arról, hogy az elvárásaid megvalósulnak, arra kérünk, hogy még mielőtt megvásárolnád a Career Direct Kiértékelőt a tanácsadódtól vagy a honlapunkról, tölts le egy Career Direct ® Mintajelentést. Ezáltal biztosra tudhatod, hogy mire számíts a jelentésben. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Ha megvásároltad, de nem töltötted ki a Career Direct tesztet, és úgy döntöttél, hogy nemis folytatod, lépj kapcsolatba velünk vagy a tanácsadóddal, és amennyiben 90 napon belül ezt megteszed, visszatérítjük a teljes összeget. Ha már kitöltötted a kiértékelőt, akkor nem vagy jogosul a visszafizetésre.

Ha visszafizetést kívánsz igényelni, menj az Írj nekünk oldalra, kattints az „Ügyfélgondozás” gombra, és töltsd ki az űrlapot. Kérjük az email tárgyába ezt írni: "Refund Request” (visszaigénylési kérelem). Add meg a felhasználói neved és a honlapon használt emailcímet. Ez felgyorsítja a visszafizetési folyamatot. Miután megkaptad a visszatérített összeget, többé nem fogod tudni használni a fiókot a teszt kitöltésére.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Amennyiben egy ügyfélszolgálati munkatárssal szeretnél beszélni, az ügyfélszolgálati központ 8:30 és 17:30 P.M. EST között telefonon is elérhető a (800) 722-1976-os számon.