Titoktartási alapelvek

Visszafizetés

Ha szeretne meggyőződni arról, hogy az elvárásai megvalósulnak, arra kérjük, hogy még mielőtt megvásárolná a Career Direct Kiértékelőt a tanácsadójától vagy a honlapunkról, töltsön le egy Career Direct ® Mintajelentést. Ezáltal biztosan tudhatja, hogy mire számítson a jelentésben. (https://careerdirect.org/sample-reports)

Ha megvásárolta, de nem töltötte ki a Career Direct Kiértékelőt, és úgy döntött, hogy nem folytatja a kiértékelést, lépjen kapcsolatba velünk vagy a tanácsadójával, és amennyiben 90 napon belül ezt megteszi, visszatérítjük a teljes összeget. Ha már kitöltötte a kiértékelőt, akkor nem  jogosult a visszafizetésre.

Ha visszafizetést kíván igényelni, menjen az Írjon nekünk oldalra , klikkeljen az „Ügyfélgondozás” (Customer Care) fülre, és töltse ki az űrlapot. Kérjük, az email tárgyába ezt írni: "Refund Request” (visszaigénylési kérelem). Kérjük, adja meg a felhasználói nevét és a honlapon használt emailcímet. Ez felgyorsítja a visszafizetési folyamatot. Miután megkapta a visszatérített összeget, többé nem fogja tudni használni a kiértékeléses fiókot.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Amennyiben egy ügyfélszolgálati munkatárssal beszélni szeretne, az ügyfélszolgálati központ 8:30 és 17:30 P.M. EST között telefonon is elérhető a (800) 722-1976-os számon.