Exemple de rapoarte

Raportul detaliat Career Direct ® este doar un pas în direcția descoperirii adevăratei tale chemări. În timp ce te încurajăm să discuți rezultatele chestionarului cu prietenii și familia ta, recomandarea noastră este să apelezi la consultanții noștri special pregătiți pentru procesarea chestionarelor profesionale și educaționale. Ca experți ai Sistemului de îndrumare completă, consultanții Career Direct te pot ajuta să înțelegi mai bine informațiile detaliate ale raportului, scoțând în evidență nuanțe adesea nebăgate în seamă.

Career Direct® Basic Report

Raportul de bază îți oferă o perspectivă introductivă asupra modului unic în care ai fost creat. Aceste rezultate te vor ajuta să îți înțelegi mai bine personalitatea, interesele, aptitudinile și valorile și legătura dintre ele și cariera ta. Fă clic pentru a vedea de ce beneficiezi împreună cu raportul de bază.

Vizualizează un exemplu de raport

Raportul detaliat  Career Direct ®

Indiferent dacă ești elev de liceu sau sudent la colegiu, în șomaj sau în căutarea unei cariere care să te împlinească, Raportul detaliat Career Direct ® este conceput să îți ofere informația de care ai nevoie ca să urmezi traseul de carieră care ți se potrivește.

Vizualizează un exemplu de raport

Gata să completezi chestionarul Career Direct ® ?