Примерни резултати

Подробният доклад на Career Direct ® е само една стъпка от откриването на истинското ви призвание. Ние ви насърчаваме да обсъдите резултатите си с приятелите и семейството ви,  но най-силно ви препоръчваме консултация с нашите специално обучени консултанти, които да коментират преофесионалните и образователни тестове. Като експерти на Цялостната система за ориентиране, консултантите могат да ви помогнат по-добре да разберете подробните си резултати, като посочват нюанси, които често се пренебрегват.

Career Direct® Basic Report

Базовият доклад ви дава основни виждания за вашата природа. Тези резултати ще ви помогнат да разберете повече за личността, интересите, уменияте и ценностите ви и как се отнасят те към кариерата. Кликнете, за да видите какво получавате с базовия доклад.

Вижте примерен доклад

Career Direct ®Подробни резултати

Независимо дали сте ученик в гимназията, студент в университета, безработен или просто имате нужда от по-удовлетворяваща кариера Career Direct ®подробен доклад ще ви даде информацията, от която имате нужда, за да изградите кариера, която най-добре ще отговаря на личността ви.

Вижте примерен доклад

Готови ли сте да започнете с Career Direct ® ?