Mintajelentések

A Career Direct ® Részletes jelentés csak egy lépés a valódi elhívatottságának felfedezésében. Bár azt javasoljuk, hogy beszélje át az eredményt a barátaival és családtagjaival, a leghatékonyabbnak azt tartjuk, ha a konkrétan e célra kiképzett tanácsadónk vezeti a foglalkozásbeli és tanulmányi kiértékelést. A Teljes útmutatási rendszer szakértőiként a Career Direct tanácsadó segíthet Önnek jobban megérteni a részletes jelentés adatait – olyan árnyalatokra hívván fel a figyelmet, amelyek fölött gyakran elsiklunk.

Career Direct® Basic Report

Az Egyszerű jelentés egy bevezetést tartalmaz az Ön egyedi beállítottságába. Ezek az erdemények segítenek Önnek jobban megismernie a személyiségét, érdeklődési körét, készségeit és értékeit, valamint megérteni ezek kapcsolatát a karrierrel. További információért kattintson ide.

Mintajelentés megtekintése

Career Direct ® Részletes jelentés

Legyen akár középiskolás diák, egyetemi hallgató, jelenleg munkanélküli vagy olyasvalaki, aki egyszerűen egy több elégtételt nyújtó állásra vágyik, a Career Direct ® Részletes jelentést úgy alkottuk meg, hogy minden olyan információval ellássa Önt, amire szüksége van a legmegfelelőbb karrier megtalálásához.

Mintajelentés megtekintése

Készen áll elkezdeni a Career Directet ® ?