Mintajelentések

A Career Direct ® Részletes jelentés csak egy lépés a valódi elhívatottságo felfedezésében. Bár azt javasoljuk, hogy beszél át az eredményt a barátaiddal és családtagjaiddal, a leghatékonyabbnak azt tartjuk, ha a konkrétan e célra kiképzett tanácsadónk vezeti a foglalkozásbeli és tanulmányi kiértékelést. A Teljes útmutatási rendszer szakértőiként a Career Direct tanácsadó segíthet jobban megérteni a részletes jelentés adatait – olyan árnyalatokra hívván fel a figyelmet, amelyek fölött gyakran elsiklunk.

Career Direct® Basic Report

Az Egyszerű jelentés egy bevezetést tartalmaz az egyedi beállítottságaidba. Ezek az erdemények segítenek jobban megismerni a személyiséged, érdeklődési köröd, készségeid és értékeid, valamint megérteni ezek kapcsolatát a karrierrel. További információért kattints ide.

Mintajelentés megtekintése

Career Direct ® Részletes jelentés

Legyél akár középiskolás diák, egyetemi hallgató, jelenleg munkanélküli vagy olyasvalaki, aki egyszerűen egy több elégtételt nyújtó állásra vágyik, a Career Direct ® Részletes jelentést úgy alkottuk meg, hogy minden olyan információval elláson, amire szükséged van a legmegfelelőbb karrier megtalálásához.

Mintajelentés megtekintése

Készen áll elkezdeni a Career Directet ® ?