Vendosja e cmimit

 

Career Direct mund të ju vijë në ndihmë për të naviguar në fazat e vështira të jetës suaj, për të parë përtej gjërave që ju corientojnë dita ditës dhe për të zbuluar se cfarë është e rëndësishme për ty. është koha për të gjetur thirrjen dhe për të ndjekur pasionin tuaj!

 

Bazë

50.00 USD

I detajuar

80.00 USD

Me një Konsulent

Me porosi

 • Testi i vlerësimit Online
 • afërsisht 12 faqe Raport.
 • 6 Faktorët e Personalitetit 
 • Nënfaktorët e Personalitetit
 • 4 Grupet e Interesit më të lartë
 • 2 Aftësitë më të Larta
 • Shkalla e ulët e ekspozimit të aftësive
 • 2 Vlera për Ambientin e Punës
 • 2 Vlera për Rezultatet e Punës
 • 2 Vlera Jete për Punën 
 • Tabelat Përmbledhëse
 • Career Direct – Hapat Vijues
 • Burimet shtesë
 • Konsultimi i Personalizuar
 • Konsulenti i Career Direct do të ju udhëzojë si të përdorni Plan Veprimin dhe ONET.
 • Fillo
 • Testi i vlerësimit Online
 • përafërsisht 33 faqe raport
 • 6 Faktorët e Personalitetit 
 • 16 Nënfaktorët e Personalitetit
 • 8 Grupet e Interesit për Karrierën
 • 4 Fushat me Aftësitë Kryesore
 • Shkalla e ulët e ekspozimit të aftësive
 • 12 Vlera rreth Ambientit të Punës
 • 8 Pritshmëri për Rezultatet e Punës
 • 9 Vlerat e Punës
 • Tabelat Përmbledhëse
 • Career Direct – Hapat Vijues
 • Burimet shtesë
 • Konsultimi i Personalizuar
 • Konsulenti i Career Direct do të ju udhëzojë si të përdorni Plan Veprimin dhe ONET.
 • Fillo

Krahasimi i plotë

ProduktiBazëI detajuar Me një Konsulent
Cmimi50.00 USD80.00 USDMe porosi
PërshkrimiNjë raport i ngjeshur për të ju ndihmuar të mësoni rreth ndërtimit tuaj unik.Një raport gjithëpërfshirës që ju jep shikim të qartë në tablonë e madhe të ndërtimit tuaj unik.Një takim personal dhe raporti për të identifikuar tendencat tuaja unike, do të rrisë fuqinë e rezultateve tuaja, dhe do të ju mundësojë të zbuloni hapin e mëtejshëm.
Testi i vlerësimit Online I përfshirë I përfshirë I përfshirë
Profili i raportit

(Numri i faqeve është i përafërt dhe mund të ndryshojë në bazë të gjuhës.)

12 Faqe33 Faqe33 Faqe
Konsultimi i Personalizuar Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Hyrje   
Kuptimi i shkallëve / rezultateve I përfshirë I përfshirë I përfshirë
Pjesa 1: Personaliteti   
Faktorët e Personalitetit666
Nënfaktorët e Personalitetit Nuk është përfshirë1616
Pikat Kryesore të Personalitetit Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Pikat e Forta Tipike Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Pikat e Dobëta Tipike Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Çështjet Kritike të Jetës Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Diskutoni pikat e forta të personalitetit tuaj dhe si të zgjidhni një karrierë që maksimizon forcat tuaja dhe minimizon dobësitë tuaja në mënyrë që ju të ndiqni një karrierë që do të krijojë pasion dhe jo stres. Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Pjesa 2: Interesat e Përgjithshme   
Profesionet e mundshme I përfshirë I përfshirë I përfshirë
Grupet e Interesit të Karrierës488
Grupet e Aktiviteteve Nuk është përfshirë3636
Grupet e Profesioneve Nuk është përfshirë2121
Grupet Tematikë Nuk është përfshirë1818
Pesë Fushat Madhore të Interesave të Përgjithshme Nuk është përfshirë55
Eliminoni interesat që janë hobi dhe mësoni si t'i vlerësoni interesat përmes prizmit të personalitetit tuaj për të zbuluar se cilat profesione i përshtaten interesave tuaja në mënyrë profesionale. Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Pjesa 3: Cilësitë dhe aftësitë   
Cilësitë dhe aftësitë profesionale I përfshirë I përfshirë I përfshirë
Fushat e Aftësive të Mëdha244
Vlerësoni Aftësitë Tuaja Nuk është përfshirë1414
Shkalla e ulët e ekspozimit të aftësive Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Kuptimi i aftësive tuaja dhe aplikimi i tyre në fushat e studimit dhe përzgjedhjes së karrierës dhe filtrimi i tyre përmes pikave të forta të personalitetit dhe fushave të interesit, për të ngushtuar zgjedhjen tuaj të karrierës në një që do të jeni të apasionuar. Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Pjesa 4: Vlerat   
Mjedisi i Punës21212
Rezultatet e Punës288
Vlerat e Jetës299
Përmbyllje Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Shikoni vlerat tuaja dhe aplikoni ato në karriera specifike që do të përputhen me vlerat tuaja specifike për përshtatjen më të mirë të mundshme të karrierës për ju. Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Tabelat Përmbledhëse   
Gjashtë Faktorët e Personalitetit Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Nën Faktorët e Personalitetit Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Përmbledhja e Personalitetit Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Interesat e Përgjithshme Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Aftësitë dhe mundësitë Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
4 Vlerat e Integruara prioritare Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Çështjet Kritike të Jetës Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
8 Grupet Kryesorë të Karrierës Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Vlerat Themelore të Jetës që lidhen me planinfikimin Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Kuptimi se si të lexoni përmbledhjen përmes një procesi sinteze që përputh 4 fushat tuaja me fushën më të mirë të mundshme të studimit dhe përshtatjes në karrierë. Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Part 5: Next Steps   
Career Direct – Hapat Vijues Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
8 Grupet me Interesat më të larta: Linku i Detajeve të Punës. Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Konsulenti i Career Direct do të ju udhëzojë si të përdorni Plan Veprimin dhe ONET. Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
Pjesa 6: Burimet   
Burimet Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Shkarko audio Nuk është përfshirë I përfshirë I përfshirë
Linqet e shkarkimit të materialeve audio Nuk është përfshirë Nuk është përfshirë I përfshirë
 FilloFilloFillo