Dhuro testin e vlerësimit Career Direct

Për cdo njeri, në cdo vend dhe kohë

Sistemi Udhëzues Career Direct do të ishte një dhuratë e shkëlqyer për ata që do të donin të kuptonin më mirë se kush janë dhe cili shteg i karrierës u përshtatet më mirë. Career Direct kërkon vetëm një orë kohë për ta plotësuar dhe rezultatet janë të disponueshme menjëherë! Pjesa më e mirë është që ne kemi një rrjet konsulentësh të certifikuar të cilët janë të gatshëm për të ju asistuar të kaloni përmes interpretimit të rezultateve. Nëse njihni dikë që po has vështirësi në zgjedhjen e degës së studimit ose është duke u ndeshur me pyetjen shekullore "Cfarë duhet të bëj me jetën time?", atëherë Career Direct është zgjidhja juaj

Cfarë përfshihet në të...

Testi i vlerësimit Career Direct 

Rezervo një orë kohë për të vijëzuar një kurs të ri në të jetuarin me qëllim duke kaluar përmes Career Direct

Më shumë se thjesht Personaliteti

Ecni mbi mjetin e vetëm të provuar të vetëvlerësimit që merr parasysh më shumë se sa thjesht personalitetin, për të ju dhënë një tablo të plotë e cila përfshin interesat, dhuntitë, aftësitë dhe vlerat tuaja.

Raporti i Career Direct 

Shqyrtoni rezultatet tuaja me një përkufizim të llojit të karrierës suaj dhe një raport të shkarkueshëm që ju jep një pasqyrë të plotë me depërtim në llojin tuaj të veçantë.

Plani i Veprimit

Merrni një plan veprimi të personalizuar me sugjerime rreth punës që ju përshtatet më mirë. Ky plan veprimi do t'ju japë hapa të qartë se si mund të ecni përpara me gjetjen e një karriere përmbushëse.


Raporti i detajuar Career Direct
Kostoja: 80.00 USD

Fillo

Raporti Bazë Career Direct
Kostoja: 25.00 USD

Fillo

Ju duhet një Konsulent?

GJEJ NJE KONSULENT

Si funksionon dhurimi i Career Direct?

1

Blini Dhuratën

Pas blerjes, marrësi do të lajmërohet menjëherë përmes një emaili ku do të ketë linkun e tij dhe udhëzimet me hapat se si të fillojë test vlerësimin Career Direct.

2

Marrja e Dhuratës  Career Direct.

Sapo të ketë marrë dhuratën dhe të regjistrohet, marrësi do të duhet të kalojë përmes testit zyrtar te vlerësimit të Career Direct online duke kaluar përmes katër fushave kritike që kanë të bëjnë me përbërjen e tyre unike (personaliteti, Interesat, Aftësitë, Vlerat)

3

Marrja e Raporteve

Mbi 250,000 njerëz kanë plotësuar testin e vlerësimit te personalizuar Career Direct. Menjëherë pas përfundimit të plotësimit të testit online, ata mund të marrin menjëherë raportin dhe planin e veprimit me hapat vijues.

Shkarko një shembull raporti