Geef loopbaanadvies cadeau

Voor iedereen, overal, altijd.

Het Career Direct traject is een cadeau voor mensen die willen begrijpen wie ze zijn en welk loopbaanpad goed bij hen past. Career Direct kost een uur en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar! Het mooie is dat we zelfs een netwerk van gecertificeerde consultants hebben die hen graag helpen om de resultaten te analyseren. Als je iemand kent die worstelt met studiekeuze of iemand die de vraag stelt “Wat zal ik doen met mijn leven?”, is Career Direct jouw oplossing.

Wat houdt het in...

Career Direct Assessment

Zet een uur apart om een nieuwe koers te ontdekken voor je leven door middel van het Career Direct Assessment.

Meer dan alleen Persoonlijkheid

Stap in het enige onderbouwde assessment dat met meer dan alleen je persoonlijkheid rekening houdt om je een volledig plaatje te geven waarin je vaardigheden, interesses en waarden zijn opgenomen.

Career Direct Rapportage

Onderzoek je resultaten aan de hand van een Loopbaan Type en een rapport dat je kunt downloaden. Het geeft je een begrijpelijk overzicht met inzicht in jouw specifieke type.

Actie Plan

Ontvang een gepersonaliseerd actieplan met baansuggesties. Dit actieplan geeft je zicht op volgende stappen die je kunt zetten om een loopbaan te vinden die voldoening geeft.


Career Direct Gedetailleerde Rapportage
Kosten: 80.00 USD

Ga van start

Career Direct Basis Rapportage
Kosten: 25.00 USD

Ga van start

Wil je een Consultant?

NEEM EEN CONSULTANT

Hoe werkt het cadeau geven?

1

Koop Het Cadeau

Na je aankoop ontvangt jouw ontvanger direct een e-mail me een unieke toegangslink en instructies om zijn of haar Career Direct Assessment te starten.

2

Geef Het Cadeau Vrij

Als zij ervoor kiezen om het cadeau vrij te geven door zich te registreren, zal je ontvanger het Career Direct Assessment online invullen en wordt hij of zij meegenomen door de vier cruciale gebieden van hun unieke ik (Persoonlijkheid, Interesses, Vaardigheden en Waarden).

3

Toegang tot Rapporten

Meer dan 250.000 mensen wereldwijd hebben hun gepersonaliseerde Career Direct Assessment voltooid. Zodra zij het 1 uur durende assessment ingevuld hebben, ontvangen zij direct hun Career Direct Overzicht Rapport en een gepersonaliseerd actieplan met volgende stappen.

Download een voorbeeldrapportage