Oferă cadoul îndrumării în alegerea carierei

Pentru oricine, oriunde, oricând.

Sistemul de îndrumare Career Direct este un cadou excelent pentru cei ce doresc să înțeleagă cine sunt și ce traseu de carieră li se potrivește cel mai bine. Completarea inventarului Career Direct durează doar o oră, iar rezultatele sunt disponibile pe loc! Partea cea mai bună este că avem o rețea de consultanți autorizați gata să îi ajute să înțeleagă rezultatele. Dacă știi pe cineva care se zbate să aleagă un anumit domeniu de focalizare în timpul studiilor sau pune vechea întrebare: „Ce să fac cu viața mea?", soluția este Career Direct.

Ce este inclus...

Chestionarul Career Direct

Fă-ți un timp de aproximativ o oră ca să îți creionezi traseul unei vieți orientate pe scop, completând chestionarul Career Direct.

Mai mult decât personalitatea

Beneficiază de singurul instrument garantat de evaluare care ține cont nu numai de personalitatea ta, ca să îți ofere o imagine completă asupra ta, imagine care ține cont și de aptitudinile, interesele și valorile tale.

Raportul Career Direct

Examinează-ți rezultatele cu ajutorul definiției tipului carierei tale și a raportului care poate fi descărcat pentru a-ți dezvolta o perspectivă cuprinzătoare asupra ta însăți.

Planul de acțiune

Accesează planul tău personalizat de acțiune împreună cu sugestiile privind slujbele care ți se potrivesc cel mai bine. Planul de acțiune îți arată pașii pe care trebuie să îi faci ca să îți găsești o carieră în care să fii împlinit.


Raportul detaliat Career Direct
Preț: 80.00 USD

Începe

Raport de bază Career Direct
Preț: 25.00 USD

Începe

Cauți un consultant?

SOLICITĂ UN CONSULTANT

Cum poți oferi un cadou?

1

Cumpără Cadoul

După ce efectuezi plata, destinatarul cadoului tău va primi un email care conține un link cu acces unic și instrucțiunile privind modul în care poate începe completarea chestionarului Career Direct.

2

Răscumpără Cadoul

După ce își răscumpără cadoul și se înregistrează, destinatarul cadoului tău va putea completa online chestionarul oficial Career Direct, examinând următoarele patru domenii critice care îl definesc: personalitate, interese, aptitudini și valori.

3

Accesează Raportul

Peste 250.000 de oameni au completat chestionarul personalizat Career Direct. După ce completează chestionarul, ei primesc imediat Raportul Career Direct și Planul personalizat de acțiune care cuprinde și pașii următori.

Descarcă raportul model