Подарете кариерно ориентиране

За всеки, навсякъде, по всяко време.

Career Direct - системата за кариерно ориентиране е чудесен подарък за всеки, който иска да разбере каква професионална реализация би паснала най-добре на личността му. Career Direct отнема 1 час и резултатите се генерират веднага! Най-хубавото е, че дори имаме мрежа от сертифицирани консултанти, които са готови да обсъдят резултатите. Ако познавате някого, който се колебае каква професионална посока да поеме или си задава стария въпрос: "Какво да правя с живота си?". Career Direct е вашето решение.

Какво е включено...

Career Direct тест

Отделете си един час, за да попълните Career Direct и да начертаете нова посока на живота си.

Повече от просто личност

Включете се в единствения изпитан тест, който взема предвид не само личността, а дава по-цялостна картина, включваща умения, интереси и ценности.

Career Direct резултати

Разгледайте резултатите си, които съдържат дефиниция за вашия кариерен тип и доклад, който ви дава обстоен поглед с разсъждения върху вашия конкретен профил.

План за действие

Вие ще получите персонализиран план за действие с подходящи за вас професии. Този план за действие ще ви даде ясни следващи стъпки как да откриете подходящата за вас професия.


Career Direct подробен доклад
Цена: 80.00 USD

Започнете

Career Direct базов доклад
Цена: 25.00 USD

Започнете

Искте консултант?

НАМЕРЕТЕ КОНСУЛТАНТ

Как работи подръкът?

1

Купете подарък

След като направите плащането, получателят на подаръка веднага ще получи имейл с уникален линк за достъп и инструкции как да започнете попълването на Career Direct теста.

2

Използване на подаръка

След като получи линка и се регистрира, получателят на подаръка ще започне онлайн попълването на Career Direct теста и ще бъде преведен през четири ключови области (личност, интереси, умения и ценности).

3

Достъп до резултатите

Повече от 250,000 души са попълнили Career Direct теста. След като приключат с попълването, което отнема около един час, веднага ще получат Career Direct доклад и персонализиран план за действие със следващи стъпки.

Свалете примерен доклад