Ajándékozz meg valakit karriertanácsadással

Bárkinek, bárhol, bármikor

A Career Direct útmutatási rendszer nagyszerű ajándék azok számára, akik szeretnék megismerni magukat és megtudni, milyen karrier illik hozzájuk leginkább. A Career Direct kitöltése csak egy órát vesz igénybe, és az eredményhez már rögtön hozzá lehet jutni! A legjobb pedig az egészben az, hogy képzett tanácsadók egész hálózata áll rendelkezésre, hogy segítsen kiértékelni az eredményeket. Ha ismersz valakit, aki nem tudja eldönteni, mit tanuljon, vagy azzal a jó öreg kérdéssel küszködik, hogy "Mihez kezdjek az életemmel?", akkor a Career Direct a megoldás!

Hogyan működik?

A Career Direct kiértékelő

Szánj egy órát a Career Direct kiértékelő kitöltésére, hogy a céltudatosság fényében tervezhesd meg az életed.

Több, mint személyiség

Használd ki az egyetlen bevált kiértékelő nyújtotta lehetőséget, amely a személyiséged mellett a képességeidet, érdeklődési körödet és  értékrendszeredet is elemzi, hogy egy teljesebb képet kaphass magadról.

A Career Direct jelentés

Tekintsd át az eredményeidet egy letölthető jelentés formájában, amely átfogó képet nyújt a karrriertípusodról.

Akcióterv

Töltsd ki a személyre szabott akciótervet a javasolt karrierlehetőségekkel.


Career Direct Részletes jelentés
Költség: 80.00 USD

Kezdje el

Career Direct Egyszerű jelentés
Költség: 25.00 USD

Kezdje el

Igényelsz tanácsadót?

KERESSEN EGY TANÁCSADÓT

Hogyan működik az ajándékozás?

1

Az ajándék megvásárlása

Rögtön a vásárlást követően a megajándékozott emailben egy hozzáférési linket kap, illetve útmutatást ahhoz, hogy miként fogjon neki a Career Direct kiértékelőnek.

2

Az ajándék beváltása

Mihelyst a megajándékozott beváltotta az ajándékot, és regisztrált a honlapon, kitöltheti az online Career Direct kiértékelőt, amely a beállítottságának négy fontos összetevőjét viszgálja (személyiség, érdeklődési kör, képességek, értékek).

3

Hozzáférés a jelentéshez

Miután az egy órás teszt kitöltésre került, a felhasználó azonnal megkapja az átfogó és személyre szabott Career Direct jelentést és akciótervet a "Következő lépések"-kel.

Mintajelentés letöltése