Ajándékozzon meg valakit karriertanácsadással

Bárkinek, bárhol, bármikor

A Career Direct útmutatási rendszer nagyszerű ajándék azok számára, akik szeretnék megismerni magukat, és megtudni, milyen karrier illik hozzájuk leginkább. A Career Direct kitöltése csak egy órát vesz igénybe, és az eredményhez már rögtön hozzá lehet jutni! És a legjobb az egészben az, hogy képzett tanácsadók egész hálózata áll rendelkezésre, hogy segítsen kiértékelni az eredményeket. Ha ismer valakit, aki nem tudja eldönteni, mit tanuljon, vagy azzal a jó öreg kérdéssel küszködik, hogy "Mihez kezdjek az életemmel?", akkor a Career Direct a megoldás!

Hogyan működik?

A Career Direct kiértékelő

Szánjon egy órát a Career Direct kiértékelő kitöltésére, hogy a céltudatosság fényében tervezhesse meg az életét.

Több, mint személyiség

Használja ki az egyetlen bevált kiértékelő nyújtotta lehetőséget, amely a személyiség mellett a képességeit, érdeklődési körét és  értékrendszerét is elemzi, hogy Ön egy teljesebb képet kaphasson.

A Career Direct jelentés

Tekintse át az eredményeit egy letölthető jelentés formájában, amely átfogó képet nyújt az Ön karrriertípusáról.

Akcióterv

Töltse ki a személyre szabott akciótervet a javasolt karrierlehetőségekkel.


Career Direct Részletes jelentés
Díj: 80.00 USD

Kezdjük el

Career Direct Egyszerű jelentés
Díj: 25.00 USD

Kezdjük el

Igényel tanácsadót?

KERESSEN EGY TANÁCSADÓT

Hogyan működik az ajándékozás?

1

Az ajándék megvásárlása

Rögtön a vásárlást követően a megajándékozott emailben egy hozzáférési linket kap, illetve útmutatást ahhoz, hogy miként fogjon neki a Career Direct kiértékelőnek.

2

Az ajándék beváltása

Mihelyst a megajándékozott beváltotta az ajándékot, és regisztrált a honlapon, kitöltheti az online Career Direct kiértékelőt, amely a beállítottságának négy fontos összetevőjét viszgálja (személyiség, érdeklődési kör, képességek, értékek).

3

Hozzáférés a jelentéshez

Miután befejezték az egy órás kiértékelőt, azonnal megkapják az átfogó Career Direct jelentést és egy személyre szabott akciótervet a következő lépésekkel.

Mintajelentés letöltése