Poklonite karijerno usmjeravanje

Za bilo koga, bilo gdje, bilo kada.

Career Directov sustav usmjeravanja predstavlja odličan dar za one koji žele shvatiti tko su i koje im karijere najviše odgovaraju. Career Direct traje samo jedan sat, a rezultati su dostupni odmah! U svemu tome, najbolje je što čak imamo i mrežu certificiranih konzultanata, koji su spremni pomoći im u tumačenju rezultata. Ako poznajete nekoga tko ne zna za koji smjer se odlučiti ili postavlja sebi vječito pitanje: “Što trebam raditi u životu?”, Career Direct je rješenje za vas.

Što sve nudimo...

Career Directova procjena

Odvojite sat vremena za formiranje kursa vašeg novog života punog svrhe tako što ćete ispuniti procjenu Career Directa.

Više od same osobnosti

Zaronite u jedinu prokušanu procjenu koja uzima u obzir više od vaše same osobnosti i pruža vam kompetnu sliku, koja obuhvaća vaše vještine, interese i osobne vrijednosti.

Izvješće Career Directa

Istražite svoje rezultate uz definiciju vašeg karijernog tipa i izvješće koje možete preuzeti, a koje će vam pružiti sveobuhvatan pregled s uvidom u vaš konkretan tip.

Akcijski plan

Primite personalizirani akcijski plan s predloženim odgovarajućim poslovima. Ovaj akcijski plan otkrit će vam jasne sljedeće korake, pomoću kojih ćete moći krenuti naprijed i pronaći karijeru koja vas ispunjava.


Detaljno izvješće Career Directa
Cijena: 80.00 USD

Započni

Osnovno izvješće Career Directa
Cijena: 25.00 USD

Započni

Trebate li konzultanta?

PRONAĐI KONZULTANTA

Kako funkcionira darivanje?

1

Purchase The Gift

Nakon kupnje, primatelj vašeg dara odmah će primiti email poruku s jedinstvenom pristupnom poveznicom i uputama o tome kako započeti s Career Directovom procjenom.

2

Otkupljivanje dara

Kad primatelj otkupi dar i registrira se, moći će polagati internetsku procjenu Career Directa, gdje će biti proveden kroz četiri ključna područja u svome sklopu (osobnost, interesi, vještine, osobne vrijednosti).

3

Pristupanje izvješćima

Preko 250 000 osoba ispunilo je personaliziranu procjenu Career Directa. Čim osoba dovrši jednostanu procjenu, primit će izvješće Career Directa i personalizirani akcijski plan sa sljedećim koracima.

Preuzmi probni primjerak izvješća