, Evaluarea carierei, Test online de carieră, Orientare în alegerea carierei, Schimbarea carierei, Alegerea focalizării în colegiu, Schimbarea slujbei, Opțiuni de carieră, Identifică un domeniu de concentrare">
 

Jaloane privind politicile

Career Direct: Notificări legale

Termene și condiții

Rețeaua Career Direct există pentru a angaja, echipa și a împuternici consultanții Career Direct ca să comunice clienților înțelepciunea biblică, să pună în practică principiile de călăuzire, să își ajute clienții la analizarea Raportului lor Career Direct, să își descopere și să își trăiască chemarea de a influența Împărăția. Din când în când Rețeaua Career Direct primește solicitări informative despre vreo persoană care a fost certificată drept Consultant calificat Career Direct. Ca răspuns în fața unor astfel de cereri, Career Direct a stabilit faptul că furnizarea următoarelor informații are scopul de facilita îndeplinirea misiunii și viziunii organizației: educație profesională și calificările aduse la cunoștința noastră de o anumită persoană, numele firmei, adresa, numărul de telefon, e-mailul și linkul website a persoanei certificate. Pentru a te putea ajuta să obții această informație am creat o bază de date care permite căutarea ca să te ajute să fii mai informat în timp ce iei decizia de a alege un Consultant Career Direct.

Listarea consultanților calificați Career Direct, în această bază de date, este doar cu scop informativ și nu poate fi considerată drept aprobare, trimitere, recomandare sau ofertă de a cumpăra vreun produs sau serviciu de la vreun consultant calificat Career Direct și nici nu trebuie percepută drept ofertă de a vinde, comercializa sau cumpăra vreun serviciu.

Marca comercială, Career Direct ® este proprietatea organizației Crown. Ea poate fi utilizată în mod legal și de alte persoane pe lângă consultantul Career Direct doar în urma obținerii acestui drept. Desemnarea cuiva drept Consultant Career Direct® indică faptul că acea persoană a îndeplinit cerințele inițiale și continue de certificare stabilite de Career Direct. Pe lângă acestea, un consultant Career Direct ® poate fi obligat prin legile țării în care operează să obțină și alte licențe, calificări sau certificări pentru a-și desfășura activitatea. Nici Career Direct, nici membrii săi și nici alte organizații cu care Consultanții Career Direct pot fi afiliați nu garantează, sau oferă vreo asigurare cu privire la faptul că un anumit Consultant Career Direct ® < / sup> deține astfel de licențe, calificări sau certificări. Aceste informații trebuie obținute și verificate în mod independent de la Consultantul specializat Career Direct ® ® sau din alte surse de încredere.

Rețeaua Career Direct ® se bazează în întregime pe efortul membrilor ei pentru desfășurarea activităților asociate cu obținerea validărilor, calificărilor și certificărilor necesare și nu se implică în coroborarea independentă a acestor activități de validare, calificare și certificare. Ca urmare, în timp ce conținutul și informațiile oferite aici au fost obținute de la surse de încredere, ele nu sunt validate, garantate sau asigurate de Rețeaua Career Direct ® , de membrii Crown, sau de alte organizații cu care membrii Rețelei Career Direct® sunt afiliați în ce privește acuratețea, caracterul complet, sau adecvat al informațiilor, conținutului, calificărilor, certificărilor cuiva.

Prin înregistrarea unui cont, înțelegi și ești de acord că nici Crown, nici Rețeaua Career Direct, nici membrii săi, nici alte organizații cu care membrii Rețelei Career Direct® sunt afiliați nu acceptă și nici nu își asumă nici o răspundere pentru nici o pierdere directă sau indirectă apărută în urma folosirii acestor informații sau a conținutului acestui raport.

Notă privind dreptul de autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor, asupra conținutului acestor pagini web Career Direct ®sunt deținute sau controlate în acest scop de către Crown.

Nu ai dreptul să copiezi, difuzezi, descarci, stochezi (în nici un mod), să transmiți, difuzezi sau să prezinți în public, să adaptezi sau să modifici, în nici un fel, conținutul acestor pagini web Career Direct ® cu nici un scop, fără obținerea în prealabil a permisiunii de la Crown.

Mărci înregistrate

Career Direct ® este o marcă înregistrată deținută de Crown. Nu ai voie să copiezi, difuzezi, descarci, înmagazinezi (pe nici un suport), transmiți, afișezi sau prezinți în public, adaptezi sau să schimbi în nici un fel sigla înregistată Career Direct ® .

Proprietate intelectuală

Întreg conținutul, procesul, rapoartele și rezultatele Career Direct ® aparțin organizației Crown.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Dacă vrei să vorbești cu un reprezentant al serviciului cu clienții poți, de asemenea, apela serviciul cu clienții între orele 8:30 A.M. și 5:30 P.M. zona de est a S.U.A. la numărul (800) 722-1976.