, evaluarea carierei, testul online de carieră, orientarea în alegerea carierei, schimbarea carierei, alegerea focalizării în colegiu, schimbarea slujbei, opțiuni de carieră, identifică un domeniu de focalizare a educației tale">
 

Jaloane privind politicile

Career Direct: Notificări legale

Termene și condiții

Rețeaua Career Direct există pentru a angaja, echipa și împuternici consultanții Career Direct ca să poată împărtăși cu clienții lor înțelepciunea biblică necesară punerii în practică a principiilor de îndrumare, ca să ajute clienții să își analizeze raportul Career Direct, să își descopere și să își trăiască chemarea la a influența Împărăția. Din când în când, rețeaua Career Direct este solicitată să ofere informații despre anumite persoane certificate drept consultanți calificați Career Direct. Ca răspuns la astfel de cereri, Career Direct a stabilit împărtășirea următoarelor informații cu scopul de a facilita îndeplinirea misiunii și viziunii organizației: educația profesională și calificările aduse la cunoștința noastră de acele persoane, numele firmei, adresa, numărul de telefon, emailul și linkul sitului web al persoanelor certificate. Pentru a te putea ajuta să obții aceste informații, am creat o bază de date care îți permite căutarea informațiilor necesare luării deciziei de a-ți alege consultantul Career Direct.

Includerea consultanților calificați Career Direct în această bază de date este doar cu scop informativ și nu poate fi considerată drept aprobare, trimitere, recomandare sau ofertă de a cumpăra vreun produs sau serviciu de la vreun consultant calificat Career Direct și nici nu trebuie percepută drept ofertă de a vinde, comercializa sau cumpăra vreun serviciu.

Marca comercială, Career Direct ® este proprietatea organizației Crown. Ea poate fi utilizată în mod legal și de alte persoane pe lângă consultantul Career Direct doar în urma obținerii acestui drept. Desemnarea cuiva drept consultant Career Direct® indică faptul că acea persoană a îndeplinit cerințele inițiale și continue de certificare stabilite de Career Direct. Pe lângă acestea, un consultant Career Direct ® poate fi obligat prin legile țării în care operează să obțină și alte licențe, calificări sau certificări pentru a-și desfășura activitatea. Nici Career Direct, nici membrii săi și nici alte organizații cu care Consultanții Career Direct pot fi afiliați nu garantează și nici nu oferă vreo asigurare cu privire la faptul că un anumit consultant Career Direct ® < / sup>  deține astfel de licențe, calificări sau certificări. Aceste informații trebuie obținute și verificate în mod independent de la consultantul specializat Career Direct ® sau din alte surse de încredere.

Rețeaua Career Direct ®  se bazează în întregime pe efortul membrilor ei pentru desfășurarea activităților asociate cu obținerea validărilor, calificărilor și certificărilor necesare și nu se implică în coroborarea independentă a acestor activități de validare, calificare și certificare. Ca urmare, în timp ce conținutul și informațiile oferite aici au fost obținute de la surse de încredere, ele nu sunt validate, garantate sau asigurate de Rețeaua Career Direct ® , de membrii Crown sau de alte organizații cu care membrii rețelei Career Direct® sunt afiliați privind acuratețea, caracterul complet sau adecvat al informațiilor, conținutului, calificărilor, certificărilor cuiva.

Prin înregistrarea unui cont, înțelegi și ești de acord că nici Crown, nici rețeaua Career Direct, nici membrii săi, nici alte organizații cu care membrii rețelei Career Direct® sunt afiliați nu acceptă și nici nu își asumă nici o răspundere pentru nici o pierdere directă sau indirectă apărută în urma folosirii acestor informații sau a conținutului acestui raport.

Notă privind dreptul de autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor, asupra conținutului acestor pagini web Career Direct ® sunt deținute sau controlate în acest scop de către Crown.

Nu ai dreptul să copiezi, difuzezi, descarci, stochezi, să transmiți, difuzezi sau să prezinți în public, să adaptezi sau să modifici, în nici un fel, conținutul acestor pagini web Career Direct ® cu nici un scop, fără obținerea în prealabil a aprobării de la Crown.

Mărci înregistrate

Career Direct ® este o marcă înregistrată deținută de Crown. Nu ai voie să copiezi, difuzezi, descarci, înmagazinezi (pe nici un suport), să transmiți, afișezi sau să prezinți în public, să adaptezi sau să schimbi în nici un fel sigla înregistată Career Direct ® .

Proprietate intelectuală

Întreg conținutul, procesul, rapoartele și rezultatele Career Direct ® aparțin organizației Crown.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Dacă vrei să vorbești cu un reprezentant al serviciului pentru clienți poți, de asemenea, apela serviciul pentru clienți între orele 8:30 A.M. și 5:30 P.M. zona de est a S.U.A. la numărul (800) 722-1976.