Titoktartási alapelvek

Jogi

Általános szerződési feltételek

A Carreer Direct Network (hálózat) célja bevonni, felkészíteni és felhatalmazni a Career Direct tanácsadókat, hogy biblikus bölcsességet tudjanak átadni az ügyfeleiknek, professzionális karriertanácsadási elveket alkalmazzanak, segítsenek az ügyfeleknek kielemezni a Career Direct jelentést, és fedezzék fel és éljék meg az elhívásukat Isten országának építésére. Időről időre a Career Direct Networkhöz azzal a kéréssel fordulnak, hogy egy képzett Career Direct tanácsadóról információt szerezhessenek. Válaszként ezekre a kérésekre, a Career Direct úgy döntött, hogy a következő információk kiszolgáltatása elősegíti a Career Direct küldetését és látását: a képzett személy által bejelentett szakmai képzések és képesítések, a cég neve, címe, telefonszáma, emailcíme, és a képzett személy honlapjának címe. Azért, hogy ehhez az információhoz minél hatékonyabban hozzáférhess, létrehoztunk egy böngészhető adatbázist, amely segítségével könnyebben kiválaszthatsz egy Career Direct tanácsadót.

Az ebben az adatbázisban található képzett Career Direct tanácsadók listája kizárólag tájékoztató jellegű, és semmiképp sem tekinthető úgy, hogy a Career Direct az adott tanácsadó termékét vagy szolgáltatását helyeselné, javasolná vagy megvételre ajánlaná; vagy hogy bármilyen szolgáltatást eladásra, forgalmazásra vagy vásárlásra ajánlana.

A Career Direct ® védjegy a Crown tulajdona, és a Career Direct tanácsadókon kívüli személyek jogilag csak engedéllyel használhatják. Ha valakit kineveznek Career Direct tanácsadónak, az azt jelenti, hogy az illető eleget tett a Career Direct által megszabott kezdeti és folyamatos képzési követelményeknek. Ezenkívül ahhoz, hogy vállalkozását űzhesse, a Career Direct ® tanácsadót állami vagy szövetségi törvény kötelezheti további licencek, képesítések és bizonyítványok megszerzésére. Sem a Career Direct, sem a tagjai, sem olyan szervezetek, amelyekkel a Career Direct ® tanácsadói összefüggésbe hozhatók, nem állítják, igazolják, garantálják vagy más módon biztosítják, hogy az adott Career Direct ® tanácsadó valóban rendelkezik ezekkel a licencekkel, képesítésekkel vagy bizonyítványokkal. Ezt az információt neked egyénileg kell megszerezned a Career Direct ® tanácsadótól vagy más megbízható forrásból.

A Career Direct ® Network (hálózat) nagy mértékben arra az információra hagyatkozik, amit a tagjai adnak meg képesítéseiket, bizonyítványaikat és tevékenységüket illetően, és nem hivatott ezeket a képesítéseket és tevékenységeket hitelesíteni. Ezért - bár az itt található információt és tartalmat általunk megbízhatónak vélt forrásokból származnak -, erre az információhalmazra és tartalomra vonatkozóan sem a Career Direct ® Network, sem a Crown tagjai, sem olyan szervezetek, amelyekkel a Career Direct® tanácsadói összefüggsébe hozhatók nem képviselik, igazolják, garantálják vagy más módon biztosítják a személyek vagy helyzetek pontosságát, teljességét, megfelelő voltát, képesítését, bizonyítványait vagy tevékenységeit.

A fiók létrehozásával elismered és elfogadod, hogy sem a Crown vagy Career Direct Network, sem a tagjai, sem semmi olyan szervezet, amellyel a Career Direct ® hálózat tagjai összefüggésbe hozhatók, nem vállal semmilyen felelősséget az itt található információk és tartalom használatából fakadó közvetlen vagy közvetett veszteségért.

Szerzői jogra vonatkozó megjegyzés

Minden joggal, beleértve a szerzői jogot is, ami ezeknek a Career Direct® oldalaknak a tartalmára vonatkozik, a Crown rendelkezik vagy e célból felülvigyáz.

Tilos a Career Direct® oldalainak tartalmát bármilyen más célra bármilyen módon lemásolni, sugározni, letölteni, tárolni (bármilyen médiumban), továbbadni, nyilvános helyen bemutatni, adaptálni vagy megváltotztatni a Crown előzetes írásbeli beleegyezése nélkül.

Védjegyek

A Career Direct® a Crown védjegye. Tilos a Career Direct® logóját bármilyen formában lemásolni, sugározni, letölteni, tárolni (bármilyen médiumban), továbbadni, nyilvános helyen bemutatni, adaptálni vagy megváltotztatni.

Szellemi tulajdon

A Career Directtel® kapcsolatos összes tartalom, folyamat, eredmény és kimenetel a Crown tulajdona.

Crown
8331 E.Walker Springs Lane, Suite 301
Knoxville, TN 37923

Amennyiben egy ügyfélszolgálati munkatárssal szeretnél beszélni, az ügyfélszolgálati központ 8:30 és 17:30 P.M. EST között telefonon is elérhető a (800) 722-1976-os számon.