Këshilltarët e trajnuar të Career Direct ® mund t'i gjeni kudo në botë, gati për të ju asistuar . Ne ju ftojmë të lidheni më poshtë për të ju ndihmuar të gjeni një Këshilltar të shkëlqyer përmes Rrjetit tonë të Career Direct.

Për disa mund të jetë e vështirë zgjedhja e një Konsulenti të Career Direct ®  dhe mund të kenë nevojë për pak ndihmë në zgjedhjen e konsulentit të duhur për ta. Do të ishim shumë të lumtur t'ju rekomandonim një konsulent të fortë dhe me përvojë në shërbimin tuaj!

Kërko për një Rekomandim