Ekipi ynë

 

Career Direct ka konsulentë , udhëheqës të rrjeteve, dhe trajnerë master, anembanë botës, në mënyrë që të ndihmojë njerëzit të gjejnë thirrjen e tyre të vërtetë në jetë- pavarësisht nga vendi ku jetojnë. 

Alet Strydom
Director Coaching & Assessments

Afrika

Jan Strydom
Johannesburg, SOUTH AFRICA

Dr. Mario Denton
Cape Town, SOUTH AFRICA

Adriaan Louw
Johannesburg, SOUTH AFRICA

Derick Vermeulen
Windhoek, NAMIBIA

Azia

Hui Luan Goay (Jessy)
Kuala Lumpur, MALAYSIA

May Lin
Taipei, TAIWAN

Nancy Yau
China & Hong Kong

Europë

Susanna Schaer
SWITZERLAND

Zdzichu Miara
Warsaw, POLAND

Amerika e Jugut

Jerameel Rosario
Santo Domingo, DOMINICAN REPUBLIC

Claudia de Oropeza
Barquisimeto, VENEZUELA

Marcelo Martin
Brazil

Amerika e Veriut

Jan Strydom
Wadsworth, Ohio, USA

Lynda Whittle
Anacortes, Washington, USA

Sue Derr
Mt Airy, Maryland, USA

Afrika

Jan Strydom
Johannesburg, SOUTH AFRICA

Derick Vermeulen
Windhoek, NAMIBIA

Dr. Mario Denton
Cape Town, SOUTH AFRICA

Adriaan Louw
Johannesburg, SOUTH AFRICA

Morgane Radanielina
Antananarivo, MADAGASCAR

Samuel Gbekou
TOGO

Azia

Daniel Li
Hong Kong & China

Paul Park
Seoul, South KOREA

YokeTee Tan
Kuala Lumpur, MALAYSIA

May Lin
Taipei, TAIWAN

Enkhtuya Purev
Ulaanbaatar, MONGOLIA

Rosa Chao

Nancy Yau

Michael Sun Aofei

Europë

Zdzichu Miara
Warsaw, POLAND

Ireneusz Barela
Leszno, POLAND

Marc Stettler
Burtigny, SWITZERLAND

Wojciech Nowicki
Podgórne, POLAND

Susanna Schaer
SWITZERLAND

Amerika e Jugut

Stefan Dyo Nishimura
Pompeia, BRAZIL

Jerameel Rosario
Santo Domingo, DOMINICAN REPUBLIC

Claudia de Oropeza
Barquisimeto, VENEZUELA

Marcelo Martin
Brazil

Amerika e Veriut

Catherine Brown
Birmingham, Alabama, USA

David Dewitt
Atlanta, Georgia, USA

Sue Derr
Mt Airy, Maryland, USA

Patti Harris
Chattanooga, Tennessee, USA

Jon Sommer
Wadsworth, Ohio, USA

Jim Sullivan
Mission Viejo, California, USA

Lynda Whittle
Anacortes, Washington, USA

Ed Samuel
Kennett Square, Pennsylvania, USA